„МАРАТОНЦИ“ ТРЧЕ КА СУПЕРЛИГИ

Одбојкаши Спартака и у Смедереву победили са 3:2 (25:21; 19:25; 16:25; 25:17 и 15:13)

Трећу од четири претходне првенствене утакмице у Првој лиги Србије Љижани су добили у пет сетова, овога пута на гостовању екипи Смедерева. Спартак после шест кола има шест победа, колико и Нови Сад, док је лесковачка Дубочица са пет победа и једним поразом на трећем месту. Трка за највиши пласман се захуктава, а за сада су ове три екипе показале да су најквалитетније.
Меч у Смедереву обиловао је преокретима. Повео је Спартак, наредна два сета домаћин је деловао убедљиво, али је четврти период игре протекао у потпуној доминацији Љижана. У одлучујућем петом сету играчи Спартака показали су да су се специјализовали за „маратоне“ и у неизвесној завршници стигли до шесте узастопне победе у првенству.
Предстојећег викенда у Љиг стиже екипа Косовске Митровице која је на осмом месту и има учинак од два тријумфа и четири пораза. Једну од победа остварили су против Дубочице на свом терену, и то максималним резултатом, што би екипа Ненада Ковачевића морала да има у виду и максимално опрезно приступи овом мечу.

Scroll to Top