ПЕТ У ЈЕДАН У „ЕЛЕКТРОДЕСКУ“

Пријатељи Elektro Desk Ljig

Када је још у средњој школи Александар Симић из Мораваца почео упоредо да учи и ради са рачунарима и компјутерском опремом, имао је јасан циљ да се, када за то дође повољан тренутак, врати у своје место и покрене сопствени посао. Пре две године основао је предузеће „Елекртодеск“ са почетном идејом да продаје и сервисира рачунаре, да би у међувремену приземље свог пословног објекта у Липљу, поред Ибарске магистрале, адаптирао у вишенаменски простор:
„Нисам се одрекао компјутера и тај посао и данас радим са највећим задовољством, али сам врло брзо увидео да је потребно да проширим делатност, односно да се у пословном смислу прилагодим окружењу, каже Александар Симић. Од самог почетка имао сам безрезервну подршку и помоћ породице, па су сада и родитељи и брат у послу који се данас популарно зове породични бизнис.“
У приземном делу објекта је радионица у којој се раде аутодијагностика и сервиси, затим пуњење аутоклима, а одмах поред радионице врши се услуга прања аута.
„Недавно смо почели да радимо и прање камиона и камионских приколиоца. С обзиром да у продајном делу имамо аутоделове, уља, аутокозметику, акумулаторе и пратећу опрему за аутомобиле и камионе, практично смо заокружили спектар услуга, истиче млади предузетник. Покушавамо да, пре свега квалитетном услугом, привучемо муштерије. Наравно, водимо рачуна да и цене буду приступачне и атрактивне, па је рецимо пуњење климе са дијагностиком и евентуалним сервисирањем 2.500 динара, комплетно прање аутомобила 800 динара.“
„Електродеск“ ће ускоро, за своје редовне купце и кориснике услуга, покренути низ акција кроз које ће најредовнији и најсрећнији остварити право на попусте и поклоне из услужног и продајног асортимана овог предузећа.

Scroll to Top